Livrarea produselor se face in termen de 2-5 zile lucratoare, prin preluarea produselor din studiou sau livrare cu ramburs prin curier. Livrarile se fac prin firma de curierat partenera dupa receptionarea comenzii. Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client.

În perioada sărbătorilor sau campaniilor promoționale pot exista întârzieri în livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi recepționate sau aglomerării de livrări prin firmele de curierat naționale, caracteristica sărbătorilor.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de cumpărător este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Vânzator.

Vânzătorul nu poartă răspundere pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/ circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea: blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei, căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerarului propus; cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, devărsări de fluvii, părăsiri de albii etc.; cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc; nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

Pentru detalii despre comenzi, ne puteți contacta la shop@famousbeauty.ro sau la telefon 0729 122 177.