Politica de returnare

 

Noi ne dorim și facem tot posibilul să fiți pe deplin mulțumit/ă de cumpărăturile efectuate Online pe website-ul nostru famousbeauty.ro, totuși, în cazul în care nu sunteți mulțumit/ă de produsele achiziționate, le puteți returna în baza prevederilor legale în vigoare.

Prin urmare, puteți returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalitați și fără a vă se cere motivul pentru care ați luat aceasta decizie. Denunțarea de contract se face numai în scris. Pot fi returnate în baza acestor prevederi legale doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (să aibă ambalajul original și documentele care l-au îsoțit – factura fiscală și chitanța, după caz). În maximum 14 zile calendaristice de la data confirmării expedierii coletului catre noi, il vom înapoia contravaloarea comenzii în contul vostru sau prin mandat postal.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumpărător. Nu se vor înapoia cheltuielile de transport și cele de asigurare a mărfii. Nu puteți returna un produs care are defecte provocate de dumneavoastră. Noi ne asigurăm ca produsele de pe website-ul famousbeauty.ro să ajungă la dumneavoastră în cele mai bune condiții.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Marfa returnată va fi asigurată în mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

Dacă va fost livrat un alt produs decât cel comandat, il puteți returna. Societatea noastră va suporta toate cheltuielile cu transportul și vă vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. În cazul în care produsul respectiv nu mai exista în stoc, se va returna integral contravaloarea acestuia sau veți avea posibilitatea să selectați alte produse de pe site-ul nostru în limita sumei achitate către noi.

Dacă ați comandat din greșeală alt model, puteți returna produsul pentru a fi schimbat, cu condiția că atât produsul, cât și ambalajul să fie nedesfacute si nedeteriorate, în nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de client în acest caz. Marfa returnată va fi asigurată în mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

Pentru a putea returna produsul trebuie să ne transmiteți o solicitare la adresa shop@famousbeauty.ro (puteti gasi aici un exemplu de formular de retragere, însa nu este obligatoriu). Trimite-ți coletul cu produsul și factura din coletul primit la o adresă ce va fi comunicată de catre operatorii noștri. Taxele de transport, în acest caz, vor fi suportate de cumpărător. Marfa returnată va fi asigurată în mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.